betaalbare advocaten
home contact opnemen meedoen contact
 

 

 

Betaalbare advocaten streeft ernaar cliënten te kunnen voorzien van een hoogwaardige juridische dienstverlening tegen betaalbare tarieven.

Dit houdt in dat u als kantoor in staat en bereid dient te zijn cliënten zonder uitzondering bij laten staan door ervaren advocaten, bij voorkeur met gevolgde vervolgopleidingen*.

Duidelijkheid, betrokkenheid en deskundigheid dienen uitgangspunten van de dienstverlening te zijn. Bij voorkeur bent u werkzaam bij een klein danwel middelgroot advocatenkantoor. U bent bereid te werken tegen een basisuurtatief van € 150,-**

Van onze zijde kunt u verwachten deel te kunnen nemen aan een samenwerkingsverband met een bepaalde exclusiviteit.  Per arrondissement is een maximum aan deelnemende kantoren, dit mede om het verband beheersbaar te houden en de kwaliteit te handhaven.

Bent u geïnteresseerd om deel te nemen aan het verband van betaalbare advocaten, vul dan het formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden en voorwaarden te bespreken.

Betaalbare advocaten